Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de cinayet şüphesi: 3 ay sonra oğlu tutuklandı

Denizli’nin Honaz ilçesinde evinde ölü bulunan 89 yaşındaki Emine Durmuş’un oğlu, olaydan 3 ay sonra cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.

Denizli’nin Honaz ilçesinde evinde
13 Nisan’da evinde ölü bulunan Emine Durmuş’un ölümünün ardından başlatılan titiz soruşturma sonuç verdi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), uzun süren araştırmaların ardından, cinayet şüphesiyle oğul Cihan Durmuş (30) hakkında operasyon düzenledi. Şüphelinin, annesinin mezarını sık sık ziyaret etmesi ve sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Cihan Durmuş, olay günü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda, annesinin vefatını “Canım annem babama kavuştu. Hakkın rahmetine ulaştı. Mekanın cennet olsun canım anam” ve “Canım annem, mekanın cennet olsun. Hakkım sana helaldir” ifadeleriyle duyurmuştu.

JASAT timi, Cihan Durmuş’u bir hazır yemek işletmesinde gözaltına aldı. Cihan Durmuş’un kız arkadaşı Fatma A. (37) da gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Cihan Durmuş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fatma A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cihan Durmuş’un, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, hakaret, müessir fiil ve basit tehdit suçlarından toplam 8 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Fatma A.’nın ise kadına karşı basit yaralama, hakaret ve basit tehdit suçlarından 4 suç kaydı olduğu bildirildi.

Soruşturma devam ediyor.