Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doktora yönelik şiddet: O anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir aile sağlığı merkezinde doktor Mustafa Hürkal Tezvar’a yönelik şiddet olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın görüntüleri, doktorun şiddete maruz kaldığı anları net bir şekilde gösteriyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir

29 Temmuz’da Bodrum 12 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana gelen olayda, E.S. ve kardeşi Ö.S.A’nın doktor Tezvar’ın kapısında bir süre bekledikleri, sonrasında doktorla görüştükleri ve Ö.S.A’nın doktorla kapıda konuştuğu sırada E.S’nin hızla odaya girdiği görülüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde, kısa bir süre sonra odadan gelen sesler üzerine diğer doktorların ve hastaların Tezvar’ın odasına yöneldiği, ardından iki kardeşin odadan çıkarak koridorda kargaşaya neden olduğu anlaşılıyor.

Olayın ardından doktor Mustafa Hürkal Tezvar, sağlık durumu kötüleşince hastaneye kaldırıldı. Kalp hastası olduğu ve kalp pili bulunduğu belirtilen Tezvar, özel bir hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı ve şu anda durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Yoğun bakımdan servise alındığı bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, doktor Tezvar’a şiddet uygulayan E.S. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kardeşi Ö.S.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri olayın detaylarıyla ilgili incelemeyi sürdürüyor.

BODRUM'DA ŞİDDETE UĞRAYAN DOKTOR MUSTAFA HÜRAL TEZVAR'DAN İYİ HABER GELDİ!