Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elektrik akımı felaketi oldu: Can verdi!

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, bir inşaatta çalışan 48 yaşındaki Ökkeş Yıldırım, elindeki demirin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, bir

Olay, Kıraal Ataköy Mahallesi’nde inşaat halinde bulunan bir evde meydana geldi. Demir işçisi olarak görev yapan Ökkeş Yıldırım, çalıştığı sırada elindeki demiri yüksek gerilim hattına çarptı. Elektrik akımına kapılan Yıldırım, ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Yıldırım’ı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Nurdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Ökkeş Yıldırım hayatını kaybetti.

Kazanın ardından yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Olayın iş güvenliği açısından önemli bir ihmal sonucu meydana gelip gelmediği araştırılıyor. İş güvenliği uzmanları, inşaat alanlarında elektrik hatlarının ve diğer tehlikeli unsurların gerekli güvenlik önlemleriyle korunmasının önemine dikkat çekti.

Ayrıca, iş güvenliği kurallarına uyulmaması durumunda benzer kazaların yaşanabileceği uyarısı yapıldı. Ökkeş Yıldırım’ın ailesi ve iş arkadaşları büyük bir üzüntü yaşarken, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma yürütülüyor.