Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ensesine alınan yumruk darbesi 5 çocuk babasını hayattan kopardı

Gaziantep’te meyve sebze halinde mal indirirken çıkan kavgada ensesine yumruk darbesi alan ve beyin kanaması geçiren 5 çocuk babası İsmet Bali, 15 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

VİDEOYU PAYLAŞ

Olay, 15 Haziran’da Gaziantep’in Sanayi Mahallesi’nde bulunan sebze halinde gerçekleşti. İddiaya göre, sebze halinde hamallık yapan 39 yaşındaki İsmet Bali, meyve ve sebzeleri indirirken bir grup ile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Bali, ensesine vurulan yumruk sonrası dengesini kaybederek yere düştü ve başını çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Bali, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda 15 gün boyunca tedavi gören Bali, bu sabah doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Evli ve 5 çocuk babası olan İsmet Bali’nin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Ayrıca, Bali’nin kavganın yaşandığı gün doğum günü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER VİDEOLAR