Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fırtına ve dolu hayatı felç etti

Tekirdağ ve Kırklareli’nde etkili olan fırtına ve dolu, bölgede çeşitli olumsuzluklara yol açtı. Marmaraereğlisi ilçesinde öğleden sonra başlayan fırtına ve dolu, yol kenarındaki ağaçların dallarının kırılmasına, boş çöp konteynerlerinin yollara savrulmasına ve bazı binaların çatılarına zarar vermesine neden oldu.

Tekirdağ ve Kırklareli'nde etkili

Ağaç Dalları ve Araçlar Üzerinde Hasar

Fırtına sırasında kırılan ağaç dalları park halindeki otomobillerin üzerine düşerek araçlarda hasara yol açtı. İtfaiye ve belediye ekipleri, yola düşen ağaç dallarını temizlemek için çalışma başlattı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı ve yol geçişlerini düzenledi.

Meteoroloji'den Tekirdağ'a çok önemli uyarı gelmişti. Etkili olan dolu yağışı ve fırtınanın ardından manzara korkunçtu

Kırklareli’nde Kuvvetli Sağanak Yağış

Kırklareli’nde ise sağanak yağış etkili oldu. Kentte aniden başlayan kuvvetli sağanak, bazı cadde ve sokaklarda su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü bölgede, sağanağın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Tekirdağ ve Kırklareli'nde fırtına ve dolu etkili oldu

Yetkililerden Uyarı ve Tedbirler

Yetkililer, fırtına ve dolu nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaya ve araçlarını güvenli alanlarda park etmeye çağırdı. Ayrıca, su birikintilerinin oluştuğu bölgelerde dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Bölgedeki acil durum ekipleri, herhangi bir olumsuz duruma karşı hazırlıklı olunduğunu belirtti.