Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Freni boşalan tır facia yarattı: Park halindeki araçlara çarptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde freni boşalan bir tır, yol kenarındaki beton direğe ve park halindeki 4 araca çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda ciddi hasar meydana geldi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde freni

Olay, saat 21.00 sıralarında İnegöl-Alanyurt yolu Diş Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatih U. (21) yönetimindeki 16 ASN 475 plakalı tır, Alanyurt’tan İnegöl’e seyir halindeyken yol kenarına park etti. Sürücü, el frenini çekip markete sigara almak üzere araçtan indi. Ancak, park halindeki tırın frenleri boşaldı ve tır, yokuş aşağı hareket etmeye başladı.

Frenleri boşalan tır önce bir beton elektrik direğine çarptı ve direği devirdi. Ardından park halindeki 16 NS 931 plakalı otomobile, 48 L 0352 plakalı hafif ticari araca ve son olarak 16 PT 770 plakalı otomobile çarptı. Tır, çarptığı araçlarda büyük hasara yol açarak ancak bu araçlara çarparak durabildi.

Kazanın ardından marketten çıkan sürücü, yaşanan manzarayı görünce büyük bir şok yaşadı. Kaza anında kaldırımda yayaların olmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Olay yerine polis ve çekici ekipleri sevk edildi. Tır, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, araçlardaki hasar tespit edilmeye çalışılıyor.