Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray ve Beşiktaş Süper Kupa maçında kozlarını paylaşacak. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair detaylar.

Galatasaray ve Beşiktaş Süper

2024 Süper Kupa mücadelesinde nefesler tutuldu. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek. Saat 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda başlayacak olan bu dev maç, futbolseverleri ekran başına kitleyecek.

Süper Kupa finali hangi kanalda?

Bu büyük karşılaşma, ATV kanalından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, 3 Ağustos’ta bu heyecan dolu maçı takip edebilecekler​.

Galatasaray-Beşiktaş maçının hakemi

Galatasaray ve Beşiktaş arasında 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Süper Kupa final maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Galatasaray 18. kupayı hedefliyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle Süper Kupa’nın sahibi olmuştu. Sarı-kırmızılıların tarihinde daha önce 17 Süper Kupa bulunurken bir yenisini daha müzesine götürmeyi hedefliyor.

Kartal kupanın peşinde

Beşiktaş daha önce tarihinde 9 kez Süper Kupa’yı kazandı. Siyah-beyazlılar Süper Kupa’nın sahibi olmak için mücadele edecek.