Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep Araban’da Trafik Kazası: Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Gaziantep’in Araban ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, düğüne gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 73 yaşındaki Duran Çelik, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Araban ilçesinde meydana

Olay, dün gece saatlerinde Araban ilçesi girişinde bulunan bir düğün salonunun yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, düğüne gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Duran Çelik’e, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Çelik, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Araban Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Hastanede tedavi altına alınan Duran Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Çelik’in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Cenazenin, Araban ilçesine bağlı Fakılı Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak sürücünün kimliği ve otomobilin plakası henüz tespit edilemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, kazanın nedenini ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.