Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaziantep Yolunda Feci Kaza: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti, 8 Kişi Yaralandı

Adıyaman’ın Besni ilçesinden Gaziantep istikametine gitmekte olan ve içerisinde 10 kişinin bulunduğu bir hususi araç, seyir halindeki kamyona arkadan çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinden Gaziantep

Gaziantep istikametine doğru ilerleyen 27 ASZ 755 plakalı otomobil, Besni’den yola çıkarak Karakuyu mevkii ile Yavuzeli ilçesi arasında 02 AEP 592 plakalı kamyona arkadan çarptı. Araçta bulunan 10 kişiden 2’si olay yerinde hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerin 11 yaşındaki Esma Aydın ve 14 yaşındaki Zeynep Kübra Aydın isimli kardeşler olduğu belirlendi.

Yaralanan 8 kişiden 6’sının durumu ağır olup, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Gaziantep’teki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazanın ardından kamyon şoförü Ömer Çelik gözaltına alındı ve olay yerinde polis ile jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kazada hayatını kaybeden kardeşler yanyana toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden 11 ve 14 yaşlarındaki Esma ve Zeynep Kübra Aydın isimli kardeşler, Besni’nin Yazıkarakuyu köyünde yanyana toprağa verildi. Köy mezarlığındaki cenazede ölen kardeşlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.