Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazze’ye destek gösterisi: Harekete geçme zamanı

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Büyük Doğu Akıncıları Fikir Sanat ve Dayanışma Derneği öncülüğünde düzenlenen Gazze’ye destek mitingi, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, Beyazıt Meydanı’nda toplandı.

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Büyük

Mitingde, katılımcılar döviz ve pankartlarla İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına karşı protesto gösterisinde bulundular. Büyük Doğu Akıncıları Derneği Başkanı Mehmet Ali Bayram, Gazze’deki insanlık dışı saldırıların sona ermesi gerektiğini belirtti ve harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Bayram, açıklamasında, “Kardeşlerimizin hak ve hukukunu korumak noktasında nasıl davranmalıyız? Kınama, ah vah etme günü değil, harekete geçme zamanıdır,” dedi. Ayrıca, İsrail’e yönelik boykotların kalıcı hale gelmesi gerektiğini ve siyonist propagandanın suç unsuru haline getirilmesi gerektiğini ifade etti. Bayram, “Ülkemizdeki siyonist varlık sonlandırılmalı ve kısıtlanmalıdır,” şeklinde konuştu.

Mitingde, İsrail vatandaşlarının Gazze’deki soykırım suçlarına katılımının gözden geçirilmesi gerektiği de vurgulandı. Etkinlik, kalabalığın sloganlarla destek vermesi ve ardından dağılmasıyla sona erdi.