Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk otobüsü şoförüne saldırdı: Anahtarı çalıp kaçtı!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma sonucu, bir otomobil sürücüsü halk otobüsü şoförünün anahtarını çalarak kaçtı.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde trafikte

Olay, Sarısu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 07 AU 0223 plakalı halk otobüsünün şoförü F.İ. ile önünde seyreden, plakası öğrenilemeyen bir otomobilin sürücüsü R.K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine R.K., otobüs şoförü F.İ.’ye yumruk attı ve ardından otobüsün anahtarını alarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından şoför F.İ.’yi ifadeye almak üzere polis merkezine götürdü. Polisin, otomobil sürücüsü R.K.’yi bulmak için başlattığı araştırma devam ediyor.

Olay anı, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, R.K.’nin halk otobüsü şoförüyle tartıştığı ve daha sonra anahtarı çalıp kaçtığı anlar açıkça görülüyor.

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor. Bu tür olayların önlenmesi ve güvenliğin artırılması amacıyla polis ekipleri bölgede sıkı önlemler almayı sürdürüyor.