Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki aile arasında silahlar çekildi: Yaralılar var!

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Olayın kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, husumetli

8 Ağustos 2024 tarihinde saat 16.30 sıralarında Bismil ilçesi Altıok Mahallesi Ziraat Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, husumetli iki aile arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışma hızla silahlı kavgaya dönüştü. Taraflardan M.S. (54) ve A.S. (44), kurşunların hedefi oldu.

Olayın ardından, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen kavga anı, polis tarafından inceleniyor. Güvenlik güçleri, olaya karışan kişileri tespit etmek ve olayın detaylarını ortaya çıkarmak için çalışma başlattı.

Polis, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırarak, benzer olayların tekrarını önlemek amacıyla gerekli adımları atacaklarını açıkladı. Soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır’da iki aile arasında silahlı kavga: 2 yaralı