Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş makinesi ile duvar arasında sıkıştı: Can verdi!

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde, bir maden ocağında meydana gelen trajik kazada işçi Erkan Dibekli (41), iş makinesi ile duvar arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir

Olay, Muhacirler köyündeki maden ocağında gerçekleşti. M.Ö. adlı kepçe operatörü, maden ocağına malzeme taşıdığı sırada gaz telinin sıkışması nedeniyle kontrolü kaybetti. Kontrolden çıkan kepçe, duvara çarptı ve bu sırada işçi Erkan Dibekli, kepçe ile duvar arasında sıkıştı.

Dibekli, mesai arkadaşları tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Erkan Dibekli kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili olarak kepçe operatörü M.Ö., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma başlatıldı ve kaza ile ilgili incelemeler devam ediyor. Olay, maden ocağındaki iş güvenliği önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İş güvenliği uzmanları, benzer kazaların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.