Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da 14 milyonluk vurgun!

İstanbul Kağıthane’de bir emlakçı, gayrimenkul satışı için anlaştığı kişi tarafından dolandırıldı.

VİDEOYU PAYLAŞ

İstanbul Kağıthane’de bir emlakçı, gayrimenkul satışı için anlaştığı kişi tarafından dolandırıldı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, M.D.G’nin 400 bin avro dolandırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Olayın detaylarına göre, emlakçı M.D.G, bir kadınla gayrimenkul satışı için anlaştı ve kadına 400 bin avro komisyon vaat etti. Ancak görüşme sırasında kadın, paranın bulunduğu zarfı çantasına koyup daha sonra sahte paralarla değiştirilmiş bir zarfı geri bırakarak ofisten ayrıldı.

Durumu fark eden M.D.G, zarftaki sahte parayı fark etti ve şikayetçi oldu. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek kadın şüpheli F.G. ile birlikte hareket eden G.N.S’nin Londra’dan İstanbul’a geldiklerini tespit etti.

Şüpheli G.N.S, yurt dışına çıkmak isterken İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli F.G’nin ise başka bir uçakla Türkiye’den ayrıldığı belirlendi.

Önceki güvenlik kamera kayıtları da şüphelilerin dolandırıcılık olayından önce İstanbul Havalimanı’na geldikleri ve birlikte hareket ettikleri anları gösteriyor.

DİĞER VİDEOLAR