Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da silahlı kavga can aldı!

İstanbul Zeytinburnu’nda Yenidoğan Mahallesi’nde çıkan kavgada silahla vurulan Mert Kutluer (25), hastanede yaşamını yitirdi

İstanbul Zeytinburnu'nda Yenidoğan Mahallesi'nde

Zeytinburnu’nda Yenidoğan Mahallesi’nde çıkan kavgada silahla vurulan Mert Kutluer (25), hastanede yaşamını yitirdi. Olay, Mert Kutluer’in iş yerinin önünde başladı ve kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

Tartışma, market sahibi komşusu S.A. ile Kutluer arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. S.A.’nın arkadaşlarının da katılmasıyla gerginlik arttı ve kavga çıktı. Bu süreçte, Kutluer’in iş yerinde bulunan elektrik malzemeleri satılan dükkanın camı taş atılması sonucu kırıldı.

Kutluer, karşılık vermek için iş yerinden tekrar dışarı çıktığında, tartıştığı kişilerden biri tarafından silahla vuruldu. Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Kutluer, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Acılı baba: Oğlumu koruyamadım

Polis, olayın ardından şüphelilerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Baba Mustafa Kutluer, oğlunun önüne siper olarak kendisini korumaya çalıştığını ancak sonuç alamadığını belirterek, şüphelilerin bulunmasını istediğini dile getirdi. Acılı anne İfakat Kutluer ise büyük bir üzüntüyle oğlunu kaybetmenin acısını yaşarken, adaletin yerini bulmasını ve şüphelilerin müebbet hapis cezası almasını talep etti.