Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Buca’da silahlı saldırı: 1 ölü

İzmir’in Buca ilçesinde, iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan gümüşçü esnaf Hasan Çınar (45), hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'in Buca ilçesinde, iş

Olay, Şirinyer Mahallesi Menderes Caddesi’nde meydana geldi. İş yerine gelen B.T. (30) isimli şahıs, pompalı tüfekle Hasan Çınar’a saldırdı, sonucunda Çınar ağır yaralandı.

Sağlık ekipleri ve polis, olayın ihbarı üzerine hızla olay yerine intikal etti. Yaralı esnaf, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Çınar, yaşamını yitirdi.

Olay yerinden kaçan şüpheli B.T., polis ekipleri tarafından pompalı tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldüğü öğrenildi.

Zanlının, bir süre önce Çınar’ın işlettiği gümüş dükkanının karşısındaki kuyumcuda çalıştığı ve psikolojik sorunları nedeniyle işten ayrıldığı bilgisi de edinildi.

B.T., daha önce kasten yaralama, tehdit, hakaret, polise mukavemet ve uyuşturucu suçlarından emniyette kaydı bulunan bir şahıs olarak biliniyor.