Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir’de Aile Faciası: 3 Çocuğunu Öldüren Baba Hayatını Kaybetti

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, üç kızını öldürüp bir kızını da ağır yaralayan Vesim Ş., hastanede yaşamını yitirdi.

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan

İzmir’in Bornova ilçesinde 27 Ağustos’ta meydana gelen korkunç olayda, Vesim Ş. (45) dört kızını araziye götürerek tabancayla vurdu. Olay yerinde 2 yaşındaki Ceylin, 4 yaşındaki Cemre ve 14 yaşındaki Nira Ş. hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Hira Nur Ş. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ardından Vesim Ş., aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Vesim Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vesim Ş.’nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Hira Nur’un Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Olayda ağır yaralanan Hira Nur Ş.’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. İlk olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Hira Nur, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın Arka Planı

Altındağ Mahallesi’nde yaşayan Vesim Ş.’nin, boşanma aşamasında olduğu eşi Naciye Ş. ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bu vahim olayı gerçekleştirdiği iddia ediliyor. İnşaat işçisi olarak çalışan Vesim Ş., çocuklarını Çınar mevkisindeki bir araziye götürdü ve tabancayla ateş ederek üç çocuğunun hayatını kaybetmesine, birinin de ağır yaralanmasına neden oldu. Olay yerinde intihara teşebbüs eden Vesim Ş., hastanede hayatını kaybetti.

Cenazeler Toprağa Verildi

Hayatını kaybeden çocuklar, dün Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Hira Nur’un hayatta kalma mücadelesi ise sürüyor.