Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kan donduran cinayet: Dehşet görüntüler gün yüzünde

Gaziantep’te 19 yaşındaki Süleyman Şahin Hanzade’nin pompalı tüfekle öldürüldüğü anlara ait dehşet verici görüntüler gün yüzüne çıktı. Şehitkamil ilçesi Fıstıklık Mahallesi’nde 25 Temmuz 2024 tarihinde meydana gelen olayda, Hanzade’nin pompalı tüfekle defalarca vurulması anı, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep'te 19 yaşındaki Süleyman

Olay, 18 yaşındaki İlhan Eren Hanzade’nin sevgilisinin ailesinin, Hanzade’nin iş yerine giderek konuşma talebinde bulunmasıyla başlamıştı. Hanzade ailesiyle tartışmaya gelen Mehmet S. ve çocukları, Hanzade ailesini silahlı saldırıya uğratmıştı.

Cinayet Anı Kamerada

Görüntülerde, Hanzade’nin yere yığıldığı ve saldırganın yakın mesafeden pompalı tüfekle defalarca ateş ettiği anlar açıkça görülüyor. Süleyman Şahin Hanzade olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aile üyeleri de yaralandı.

Ailelerden Adalet Talebi

Oğlunun kaybı nedeniyle gözyaşı döken baba İlhan Hanzade, “Oğlum sadece kardeşini korumak için oradaydı. Hiçbir suçu yoktu. Katillerin bir an önce yakalanmasını ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Anne Nergis Hanzade ise, “Oğlum suçsuz yere katledildi. Bu gözü dönmüşlük ve caniliktir. Adaletin bir an önce yerini bulmasını ve suçluların cezalarını çekmesini istiyoruz” dedi. Yaralı olarak kurtulan 18 yaşındaki İlhan Eren Hanzade, olayın ardından yaşadıklarını anlatarak, kendisinin ve ailesinin sürekli tehdit altında olduğunu, olayın abisinin sadece kendisini korumak için meydana geldiğini belirtti.

Polis, zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, aile cinayetle ilgili adaletin sağlanmasını talep ediyor.