Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanala düşen çocuğu kurtardı: Akıntıya kapıldı!

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, bir çocuğun sulama kanalına düşmesinin ardından yardım eden kişi, akıntıya kapılarak kayboldu. Arama çalışmaları hızla başlatıldı.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, bir

Olay, Yeşiltepe Mahallesi Kanallı Sokak’ta meydana geldi. Çocuğun sulama kanalına düştüğünü gören İrfan S., yardım etmek için suya atladı. Çocuğu başarılı bir şekilde sudan çıkaran İrfan S., bu sırada akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis, bölgedeki güvenlik önlemlerini alırken, AFAD Sualtı Arama ve Kurtarma ekibi İrfan S.’yi bulmak için arama çalışmaları başlattı.

Kanala düşen çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuğun sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi. Ekipler, İrfan S.’yi bulmak için sulama kanalının çevresinde ve kanal içinde kapsamlı arama faaliyetlerine devam ediyor. Olayın ardından bölgedeki vatandaşlar gelişmeleri endişeyle izliyor.

Yetkililer, kaybolan kişinin bulunması için arama çalışmalarının sürdüğünü ve detaylı bilgi sağlandıkça kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.