Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karayolları uyardı: Yola çıkacaklar dikkat!

Karayollarında yürütülen çeşitli bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda trafik akışında değişiklikler yapılmaktadır. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün güncel bültenine göre, şu anda yol çalışmalarının sürdüğü bölgelerde trafik düzenlemeleri uygulanıyor:

Karayollarında yürütülen çeşitli bakım

Kuzey Marmara Otoyolu: Akmeşe-Adapazarı kavşakları arasında, Ankara-İstanbul istikametinde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücüler, bu güzergâhta hızlarını düşürmeli ve trafik işaretlerine dikkat etmelidir.

İzmir-Aydın Otoyolu: 1-3. kilometrelerindeki Belevi Viyadüğü’nde yapılan bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştirilmektedir.

TAG Otoyolu: Osmaniye Batı-Toprakkale kavşakları arasındaki 0-1. kilometrelerdeki üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle Gaziantep istikametinden iki yönlü trafik izni verilmiştir. Toprakkale gişesi giriş-çıkış kavşak kolları ise kapalıdır.

Kayseri-Kırşehir Yolu: 86-95. kilometrelerindeki bordür çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Eskişehir-Seyitgazi-Eskişehir-Afyon İl Sınırı Yolu: 71-93. kilometreler arasındaki asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak yapılmaktadır.

Sinop-Samsun Yolu: 47-48. kilometrelerdeki üst geçit çalışmaları nedeniyle her iki yönde kontrollü trafik uygulanmaktadır.

Diyarbakır-Silvan Yolu: 40-45. kilometreler arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü trafik sağlanmaktadır.

Artvin-Şavşat-Ardahan Yolu: 0-45. kilometreler arasındaki yol şevi temizlik çalışmaları dolayısıyla güzergah kısa sürelerle ulaşıma kapatılmakta ve ulaşım tek şeritten yapılmaktadır.

Korkuteli-Elmalı Yolu: 28-29. kilometrelerdeki patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle yol, 10.00-17.00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılacaktır.

Devrek-Çaycuma-Bartın Yolu: 7-28. kilometreler arasındaki asfalt sathi kaplama çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

Karayollarında devam eden bu çalışmalar, yol güvenliğini artırmak ve altyapıyı iyileştirmek amacıyla yapılmaktadır. Sürücülerin, belirtilen bölgelerde dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları önerilmektedir.