Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kars’ta korkunç kaza: Çok sayıda yaralı var!

Kars’ın Selim ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.

Kars’ın Selim ilçesinde, otomobil

M.T. idaresindeki 36 ABC 127 plakalı otomobil, sürücüsü öğrenilemeyen 36 SD 727 plakalı hafif ticari araçla Selim ilçe girişindeki kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan toplam 13 kişi yaralandı.

Kazada yaralananlar arasında otomobil sürücüsü M.T. ile H.S., E.G., R.P., A.B., E.Ç., C.P., Ö.P., Y.P., O.P., O.T., R.T. ve E.Ç. bulunuyor. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları Selim Devlet Hastanesi, Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne kaldırdı. Yaralıların tedavileri burada devam ediyor.

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği kavşakta incelemelerde bulundu ve trafik akışını kontrol altına aldı. Kazanın nedeni ve nasıl gerçekleştiği hakkında detaylı bir araştırma başlatıldı.

Kazanın ardından yetkililer, yaralıların durumlarını yakından takip ettiklerini ve kazanın nedeninin belirlenmesi için kapsamlı bir inceleme yapıldığını belirttiler. Ayrıca, vatandaşların trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundular.