Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kiracıya dehşet yaşattı: Saldırganlar serbest!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir ev sahibi, kiracısına korku dolu anlar yaşattıktan sonra gözaltına alınan saldırgan ve annesi serbest bırakıldı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir

Doğanay Mahallesi’nde geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen olayda, ev sahibi Abdülhamit B. (24) ve annesi Havva B. (50), kiracı Arzu A. (49) ile yaşadığı apartmanın kapısında şiddet eylemlerinde bulundu. İddiaya göre, Abdülhamit B., kiracının kapısını tekmeleyip yumrukladı ve kapının önündeki demir ayakkabılığı kırdı. Şiddet içeren eylemlerine “3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın” şeklindeki tehditleri de ekleyerek kiracısına korku dolu anlar yaşattı. Kendini eve kilitleyen Arzu A., saldırganın kapıdan ayrılmasını beklemek zorunda kaldı. O anlar, binada yaşayan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olayın ardından Arzu A., karakola giderek Abdülhamit B. ve annesi Havva B. hakkında şikayette bulundu. Saldırganlar, yakalama çalışmaları sonucunda Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ancak, Abdülhamit B. ve Havva B., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak adli sürecin nasıl ilerleyeceği ve yetkililerin bu durumla ilgili nasıl bir işlem yapacağı merak ediliyor. Bu olay, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki ilişkilerde yaşanabilecek şiddet ve tehditlerin ciddiyetini bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, benzer durumların önüne geçilmesi için gerekli önlemleri alacaklarını belirtti.