Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Boşanma davasındaki koca dehşet saçtı: Eşini sokak ortasında öldürdü!

Arnavutköy’de, boşanma aşamasındaki eşi Serpil G.’yi silahla öldüren Harun G. adlı kişi, olayın ardından gözaltına alındı.

Arnavutköy’de, boşanma aşamasındaki eşi
Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak’ta meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Serpil G. ile 40 yaşındaki eşi Harun G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Harun G., eşi Serpil G.’yi silahla vurdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, Harun G.’nin olay yerinde silahla eşinin başında beklediğini gördü. Silahını bırakması için megafonla yapılan çağrının ardından, Harun G. silahını bırakarak yere yattı ve gözaltına alındı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Serpil G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Gözaltına alınan Harun G.’nin ifadesinde, eşiyle iki yıldır boşanma aşamasında olduklarını ve önceki gün çocuklarından birinin sünnet olduğunu, Serpil G.’nin çocuklara bakmak istemediğini belirtmesi üzerine tartıştıkları ve bu tartışma sonucunda eşini vurduğunu söylediği öğrenildi.

Olayın anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, olayın yaşandığı anı ve polis müdahalesini içeriyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Harun G. emniyet müdürlüğüne götürüldü. Adli süreçlerin nasıl ilerleyeceği ve bu tür olayların önlenmesi için alınacak tedbirler merak ediliyor.