Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Korkunç kaza: Kamyonet ile otomobil çarpıştı, yaralılar var!

Ardahan’da meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kaza, Ardahan-Göle kara yolunun Yalnızçam köyü yol ayrımında gerçekleşti.

Ardahan’da meydana gelen trafik
Sürücüleri belirlenemeyen 34 KMC 74 plakalı otomobil ile 34 GNF 955 plakalı kamyonet, Yalnızçam köyü yol ayrımında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da büyük hasar meydana geldi Kazada otomobil ve kamyonet içerisindeki toplam 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk değerlendirmelere göre, 3 yaralının sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazanın ardından jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme başlatıldı. Kazanın nedenine dair detaylı bir soruşturma yürütülürken, bölgedeki trafik akışını düzenlemek ve güvenlik önlemlerini artırmak için çalışmalar sürdürülüyor.

Yetkililer, kazayla ilgili daha fazla bilgi ve raporun ilerleyen saatlerde paylaşılacağını duyurdu. Kazanın ardından yolda kısa süreli aksaklık yaşanırken, trafik güvenliği sağlandı.