Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı | 2024 KPSS başvurularında son gün ne zaman? İşte KPSS başvuru ekranı

15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS Ortaöğretim) için başvurular başladı. ÖSYM’nin sınav tarihini açıklamasının ardından başvuruları kaçırmak istemeyen memur adayları ‘2024 KPSS başvurularında son günün ne zaman, KPSS başvuru ekranı, KPSS başvurusu nasıl yapılır’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 2024 KPSS başvuru tarihleri ve KPSS sınav başvuru ekranı..

15 Eylül 2024 tarihinde

ÖSYM’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, 15 Eylül’de yapılacak 2024 KPSS Ortaöğretim sınavı için başvuruların başladığını duyurdu. 18 Temmuz’da başlayan sınav başvurularından sonra memur adayları tarafından KPSS başvuru nasıl yapılır, KPSS sınav başvuru ekranı ve 2024 KPSS sınavı başvurularında son günün ne zaman olduğu merak konusu oldu. İşte 2024 KPSS sınavıyla ilgili detaylar..

2024 KPSS sınavı başvurularında son gün ne zaman?

ÖSYM’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, 15 Eylül’de gerçekleştirilecek sınav için başvuru süreci 18 Temmuz itibarıyla başlamış bulunuyor. Adaylar, 30 Temmuz’a kadar başvurularını tamamlayabilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı din hizmetleri alanında görev almak isteyenler için düzenlenecek olan Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) ise 22 Eylül’de yapılacak. Bu sınav için başvuru süreci 9-15 Ağustos tarihleri arasında olacak.

Ortaöğretim düzeyinden DHBT’ye başvuracak adaylar da aynı tarihler arasında başvurularını yapabilecekler.

KPSS başvuru nasıl yapılır? KPSS başvuru ekranı

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından gerçekleştirebilecekler.