Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurallara uyan sürücülere kebap ikramı

Adana’da, trafik ışığı bulunmayan döner kavşaklarda kurallara uyan sürücülere kebap ikram edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Seyhan Nehri’nin ayırdığı Çukurova ve Yüreğir ilçelerini bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki döner kavşaklarda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

Adana'da, trafik ışığı bulunmayan

Ekipler, kavşak içinde araçların geçiş önceliği ve trafik tabelalarındaki uyarılara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Sürücülere, trafik güvenliğini artırmak ve kurallara uyum sağlamak amacıyla yapılan bilgilendirme sırasında, kurallara uyanlara Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği üyesi bir restoran tarafından kebap ikramı yapıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Mustafa Çuhadar, gazetecilere yaptığı açıklamada, döner kavşaklarda yoğunluk yaşandığında araçların geçiş önceliğine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Çuhadar, “Döner kavşakların yapımının ardından her iki bölgedeki yaralamalı kazaların sayısında büyük oranda düşüş gözlenmiştir,” dedi. Sürücüler, kavşak kurallarına uyarak trafik güvenliğine katkıda bulunmaya teşvik edildikleri bu etkinlik sayesinde, Adana’da trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olumlu sonuçlar elde ediliyor.