Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lüks araç takla attı: Plakalar sökülüp, üzeri çarşafla kapatıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir lüks otomobilin takla atarak ters dönmesi sonucu yaşanan olayda, araç plakalarının söküldüğü ve üzerinin çarşaflarla kapatıldığı belirlendi. Kazada kimsenin yaralanmadığı, ancak çevredeki kanlı peçeteler ve araçta yapılan detaylı aramanın şüphe uyandırdığı bildirildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir

Olay, 2 Ağustos 2024 tarihinde Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi üzerinde meydana geldi. İhbar üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler hızla olay yerine sevk edildi. Olay yerinde, takla atarak ters dönen BMW marka lüks otomobilin plakalarının söküldüğü ve üzerinin beyaz çarşaflarla kapatıldığı görüldü.

Otel çalışanı olduğu belirtilen bir genç, kazada kimsenin yaralanmadığını ifade etti. Jandarma ekipleri, aracın sahibi olduğu belirlenen kişiye aracı teslim etti. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından araç, olay yerine çağrılan çekici ile kaldırıldı.

Kazanın ardından yapılan detaylı aramada, araç çevresinde kanlı peçeteler ve bazı şüpheli bulguların bulunması dikkat çekti. Bu durum, olayın arka planında daha fazla soruşturma yapılmasını gerektiriyor. Jandarma ekipleri, kazanın nedenini ve şüpheli detayları araştırmak üzere soruşturmayı sürdürüyor.