Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Midibüs ile motosiklet çarpıştı: 19 yaşındaki sürücü öldü!

Antalya’nın Serik ilçesinde, motosiklet ile midibüsün çarpışması sonucu 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Efe Osman Demir hayatını kaybetti. Kazanın ardından gençten geriye sadece kaskı ve gözlükleri kaldı. Kaza anı bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Antalya’nın Serik ilçesinde, motosiklet
Olay, 2 Ağustos 2024 tarihinde saat 17:15 sıralarında Serik ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi’nde meydana geldi. Efe Osman Demir’in (19) kullandığı 07 YPK 49 plakalı motosiklet, E.U. tarafından kullanılan 07 C 82435 plakalı midibüs ile kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine hızla gelen 112 sağlık ekipleri, Demir’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak, genç sürücü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Demir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosiklet ile midibüsün çarpışma anı net bir şekilde görülürken, Efe Osman Demir’in olay yerinde sadece kaskı ve gözlükleri kaldı.

Kazanın ardından polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kazanın nedenine dair detaylı bir inceleme yapıldı.