Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mobilya atölyesinde yangın: Ekipler müdahale etti

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir mobilya atölyesinde bu akşam saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saat süren yoğun mücadelesi sonucu kontrol altına alındı.

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sitesi’ndeki iki katlı mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, hızla büyüdü. Olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının büyüklüğü nedeniyle, Avrupa Yakası’ndaki çeşitli ilçelerden itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemek için atölyenin kepenklerini testere yardımıyla keserek müdahaleye başladı. Ekiplerin yoğun ve koordineli çalışması sonucunda, yangın 2 saat süren bir mücadele sonrasında kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler, soğutma çalışmalarına devam etti. Yangının nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı ve detaylar hakkında bilgi edinilmesi bekleniyor. Atölyede meydana gelen hasarın boyutu ise henüz belirlenemedi.