Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Motosiklet kazasında can verdi: Son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te motosikletinin devrilmesi ve ardından araçların çarpması sonucu hayatını kaybeden Sefa Durmuş’un cenazesi, Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.

Karabük'te motosikletinin devrilmesi ve
Olay, Karabük-Ankara kara yolu üzerindeki Cildikısık Tüneli’nde meydana geldi. Sefa Durmuş (35) yönetimindeki 34 GOG 407 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu yolun sağındaki bordür taşına çarptı ve devrildi. Durmuş, yola savrulmasının ardından aynı yönden gelen araçların çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaza ihbarının ardından sağlık, polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Durmuş’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenaze, incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna

kaldırıldı. Sefa Durmuş’un cenazesi, hastane morgundan alınarak Safranbolu Merkezi Camisi’ne getirildi. İkindi vakti kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namazın ardından Durmuş’un cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

Yoğun sis sonucu motosikletli genç feci şekilde can verdi

2020 yılında koronavirüse yakalanan ve iyileştikten sonra plazma bağışçısı olan Sefa Durmuş’un, hastalara yardım etmek için plazma bağışında bulunduğu ve bu konuda halkı teşvik ettiği öğrenildi.