Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den açıklama geldi: İşte önümüzdeki hafta hava tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki hafta Türkiye genelinde beklenen hava durumunu açıkladı. Ülkenin Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağışlı hava koşulları etkili olurken, diğer bölgelerde az bulutlu ve açık hava şartları hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki

Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, hafta boyunca yurt genelinde hava durumu tahminlerini aktardı. Haftanın ilk gününde yurdun kuzey kesimlerinin parçalı çok bulutlu olacağını belirten Macit, Marmara’nın kuzeyi, Karadeniz Bölgesi ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde yerel olarak gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin devam edeceğini söyledi.

Salı gününden itibaren, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kars, Ardahan çevreleri ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde sağanak yağışların süreceği belirtilirken, diğer bölgelerde az bulutlu ve açık hava koşullarının etkili olacağı ifade edildi.

Hava sıcaklıkları hakkında bilgi veren Macit, güney, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceğini, diğer bölgelerde ise mevsim normallerine yakın olacağını kaydetti. Hafta boyunca sıcaklıkların önemli bir değişiklik göstermeyeceğini vurgulayan Macit, özellikle yağışlı bölgelerde dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları hava koşullarına uygun şekilde hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.