Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Organize Suç Örgütüne ‘Kuyu-10’ Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonları kapsamında, elebaşıları Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in de aralarında bulunduğu 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlar İstanbul ve Ankara’yı da kapsadı. Bu operasyonlarla birlikte, Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in liderliğindeki organize suç örgütü çökertildi ve toplamda 11 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin suç dosyalarında; suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit ve uyuşturucu madde ticareti gibi suçlar yer alıyor. Operasyonlar sırasında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildi.

Yerlikaya, operasyonların organize suçlarla mücadele kapsamında devam edeceğini belirtti ve vatandaşların huzuru için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.