Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orman yangını hızla yayıldı: Müdahale devam ediyor

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda çıkan yangına, havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangın, rüzgarın etkisiyle ve arazinin sarp yapısı nedeniyle hızla yayıldı.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı

Yangının başladığı bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 5 uçak, 10 helikopter, 39 arazöz, 10 su ikmal aracı, 5 dozer ve 6 yer ekibi sevk edildi. Ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Havanın kararmasının ardından, gece görüşlü 2 helikopter de arama ve söndürme çalışmalarına dahil edildi.

Yetkililer, yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çaba gösterdiğini ve alevlerin yayılmasını engellemek amacıyla tüm kaynakların seferber edildiğini belirtti. Yangın bölgesinde söndürme çalışmalarının zor şartlarda devam ettiği ifade ediliyor.

Ekiplerin, yangının tamamen söndürülmesi ve kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Olayla ilgili gelişmeler ve yangının kapsamı hakkında bilgi verilmeye devam edilecek.