Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ösym duyurdu: KPSS Ortaöğretim geç başvuru süresi uzatıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim için geç başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu. Adaylar, başvurularını 12 Ağustos saat 23.59’a kadar yapabilecekler.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme

Uzatma Kararının Nedeni
ÖSYM’nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, geç başvuru süresinin uzatılmasının nedeni, kurumlar arası sistem entegrasyonunda yaşanan güncellemeden kaynaklanan kesintiler olarak belirtildi. Bu nedenle, adayların geç başvuru işlemleri için yeni bir süre tanındı.

Daha Önce Başvuru Yapan Adaylar
Daha önce sınav başvurusunu tamamlayan adayların, geç başvuru süresi içinde yeniden başvuru yapmaları gerekmemektedir. Bu durum, daha önce başvurusunu tamamlayan adaylar için ek bir işlem yapılmasını gerektirmemektedir.

Başvuru İşlemleri
Adaylar, başvurularını ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. Geç başvuru süresi içinde işlemlerini tamamlamayan adayların, belirtilen tarihe kadar başvurularını yapmaları gerektiği hatırlatıldı.

Önemli Tarih ve Bilgiler

  • Yeni Geç Başvuru Süresi: 12 Ağustos 2024, saat 23.59
  • Başvuru Yeri: ÖSYM’nin resmi internet sitesi

Adayların, başvuru süreçleriyle ilgili detaylı bilgiye ve güncel duyurulara ÖSYM’nin internet sitesinden ulaşabilecekleri belirtildi.