Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otomobil iki tır arasına sıkıştı: 2 yaralı!

Erzurum’un Horasan ilçesinde, kırmızı ışıkta bekleyen otomobilin iki tır arasında sıkışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Erzurum’un Horasan ilçesinde, kırmızı

Kaza, Horasan ilçesindeki ana yolda sabah saatlerinde gerçekleşti. İsa Doğan’ın kullandığı 34 EFH 374 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bir tırın arkasında beklerken, arkasından gelen başka bir tırın çarpmasıyla sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin arka kısmı büyük ölçüde hasar gördü.

Olayı gören çevre sakinleri, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, sıkışan otomobilin içindeki sürücü İsa Doğan ve yanındaki yolcu Sezgin Güzel’i araçtan çıkardı. Yaralılar, ambulansla Horasan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, sağlık durumları ciddiyetini koruyan yaralılar Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı. İlk bulgulara göre, kazanın tırın arkasındaki otomobile çarpması sonucu meydana geldiği belirtildi. Kazanın sebebinin netleştirilmesi için trafik güvenliği ve kaza koşulları detaylı olarak araştırılıyor.,