Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Palet fabrikasında yangın: Alevler fabrikayı sardı

Arnavutköy, İstanbul – Arnavutköy ilçesinde bulunan bir ahşap palet fabrikasında akşam saatlerinde çıkan yangın büyük hasara yol açtı.

Arnavutköy, İstanbul - Arnavutköy

Olay, 19.30 sıralarında Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi Yeniçeşme Sokak üzerindeki fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İlk tespitler, yangının elektrik saatlerinden kaynaklanmış olabileceğini gösteriyor.

Yangın, kısa sürede fabrikanın çeşitli bölgelerine yayıldı. Çalışanlar, alevlerin büyümesini fark edince durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü. Yangın sonucunda ölen ya da yaralanan kimse olmazken, fabrikada önemli maddi hasar meydana geldi.

Olayın ardından yangının kesin çıkış nedeni belirlenmeye çalışılırken, polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde detaylı incelemelere devam ediyor. Fabrikada oluşan hasarın boyutu ve yangının tam olarak nasıl meydana geldiğine dair araştırmalar sürüyor.

Arnavutköy’de ahşap palet fabrikasında yangın