Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Piknik eğlencesi faciaya dönüştü: 4 kişi boğuldu, 1 kişi kayıp

Muş’un Bostankent köyünde yaşanan trajik bir piknik olayında, Alpaslan-1 Baraj Gölü’nde boğulan 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Bir kişinin ise bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Muş’un Bostankent köyünde yaşanan

8 Ağustos 2024 tarihinde, Karakaya ailesi piknik yapmak üzere Alpaslan-1 Baraj Gölü’ne gitti. Göldeki suda yüzmeye başlayan 13 yaşındaki Rabia Karakaya boğulma tehlikesi yaşadı. Rabia’yı kurtarmak isteyen aile üyeleri, 18 yaşındaki Yasin Karakaya, 20 yaşındaki Edanur Karakaya ve 22 yaşındaki Fatma Karakaya da suya girdi. Kısa sürede hepsi gölde kayboldu. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD ekipleri ve vatandaşlar sevk edildi. Arama-kurtarma çalışmalarında, Rabia Karakaya, Yasin Karakaya, Edanur Karakaya ve Eylül Tekin’in cansız bedenleri bulundu. Cenazeleri otopsi için Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Muş’ta piknik faciası: 2’si çocuk 4 kişi boğuldu, 1 kişi aranıyor

Suda kaybolan Fatma Karakaya’nın bulunması için geniş çaplı arama çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, kayıp kişinin bulunması için tüm imkanları seferber etmiş durumda. Facia, hem aile üyeleri hem de bölge halkı arasında derin bir üzüntüye yol açtı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.