Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polise ateş açtı: Etkisiz hale getirildi!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bir apartmandan çevreye ve polislere ateş açan hükümlü, yapılan müdahale sonucunda etkisiz hale getirildi.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bir

Türkmenbaşı Mahallesi Orhanbey Sokağı’ndaki bir apartmandan gece saatlerinde silah sesleri yükselmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, apartmanın giriş katından rastgele ateş açan kişinin 45 yaşındaki Mehmet K. olduğunu belirledi. Güvenlik önlemleri alarak binanın çevresini kuşatan polis, Mehmet K.’yı teslim olması için ikna etmeye çalıştı ve diğer apartman sakinlerinin tahliyesini sağladı.

Ancak Mehmet K., polisin ikna çabalarına rağmen çevreye ve ekiplerimize ateş açmayı sürdürdü. Bu gelişmeler üzerine, Eskişehir’den özel harekat ekipleri de bölgeye çağrıldı. Kapıların kilitli olması nedeniyle daireye giremeyen ekipler, camı kırarak içeri girmeye çalıştı. Bu esnada evi ateşe veren ve yaklaşık 6 saat teslim olmayan Mehmet K., tekrar ateş açtığı polis ekiplerinin karşılık vermesiyle etkisiz hale getirildi.

Mehmet K.’nın çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Mehmet K.’nın cesedi Söğüt İlçe Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Bu olay, bölgedeki güvenlik güçlerinin ve halkın güvenliği açısından yaşanan ciddi bir durumu gözler önüne seriyor. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını belirtti.