Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rojin Kabaiş’in Cansız Bedeni Bulundu: İnternetteki Aramaları Şaşkınlık Yarattı

Van’da yurttan ayrıldıktan günler sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Van'da yurttan ayrıldıktan günler

Genç kızın internette yaptığı aramalar, olayın ardından kafaları karıştırdı. Rojin’in ölmeden önce “Otopsi nasıl yapılır, cennete nasıl gidilir, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur?” gibi sorgular yaptığı tespit edildi.

Kabaiş, Van’daki yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayarak, en son görüldüğü yerden 20 kilometre uzaklıkta bahçe sulamaya gelen bir kişi tarafından bulundu. Rojin’in cenazesi, Diyarbakır’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ölüm Nedeni Belirsiz

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan ilk incelemelerde şüpheli bir duruma rastlanmadığını ancak cesedin uzun süre suda kaldığı için ciddi deformasyonlar gösterdiğini belirtti. Ölüm nedeninin netleşmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek sonuçların beklendiği ifade edildi.

Baba: “İntihar Değil, Cinayet”

Rojin’in babası, kızının intihar etmediğini, cinayete kurban gittiğini öne sürdü. Baba, “Rojin bir gece boyunca yurda gitmedi. Kenarda tel örgü yoktu, kamera yoktu, ışık yoktu. Çocuğuma zarar vermişler,” dedi. Rojin’in başına bir şey gelmiş olabileceğini belirten baba, devletin olayı aydınlatmasını istedi.

Rojin Kabaiş’in ölümü, hem ailesi hem de çevresindeki insanlar için derin bir üzüntü kaynağı oldu. Olayın nasıl gerçekleştiğine dair soruşturma devam ediyor.