Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sac levhaya çarpan adam ölümden döndü

Kırıkkale’nin Güzeltepe Mahallesi’nde bir apartmanın üçüncü katından düşen 32 yaşındaki E.C., sac levhaya çarptıktan sonra toprak zemine düşerek ağır yaralandı. Sac levha, genç adamın hayatını kurtardı.

Kırıkkale’nin Güzeltepe Mahallesi’nde bir

Olay, akşam saatlerinde Güzeltepe Mahallesi 565. Sokak’ta meydana geldi. 32 yaşındaki E.C., dengesini kaybederek apartmanın üçüncü katından düştü. İlk olarak zemin kattaki balkonun üzerine yerleştirilmiş sac levhaya çarpan E.C., ardından toprak zemine düştü. Sac levha, düşüş hızını önemli ölçüde azaltarak E.C.’nin ölümden dönmesine yardımcı oldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi sağlık ve polis ekipleri, E.C.’yi sedye ile ambulansa taşıdı. Sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı ilk müdahalenin ardından E.C., Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. E.C.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.

Olayın tanıklarından Kadir Dinç, “Sacın üzerine düştü ve aşağı yumuşak bir iniş yaptı. Yüksekti; sac olmasa belki de ölebilirdi. Sac sayesinde yumuşak iniş yaptı. Sac ile toprağın arası da bir buçuk metre, bu yüzden hayatını kurtardı” dedi.

Polis, olayla ilgili olarak soruşturmayı sürdürüyor.