Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağanak sonrası su baskınları: Alt geçitler su içinde!

 Bolu’da etkili olan sağanak yağışlar, kent merkezindeki bazı evler ve alt geçitlerde su baskınlarına yol açtı. Öğle saatlerinde başlayan yoğun yağış, günlük yaşamı ve ulaşımı aksattı.

 Bolu'da etkili olan sağanak

Sağanak sonucu Kalıcı Konutlar, Paşaköy ve Küpçüler alt geçitlerinde su birikintileri oluştu. Borozanlar Mahallesi’nde ise taşan rögar nedeniyle yol, adeta dereye dönüştü. Küpçüler Alt Geçidi’nde biriken su, iki motosiklet sürücüsünün mahsur kalmasına neden oldu. Vatandaşların yardımıyla motosikletlerini bırakan gençler, güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Paşaköy Mahallesi’nde ise sağanak nedeniyle yoldan akan su, iki eve girdi ve bu evlerde maddi hasara yol açtı. Alt geçitlerin kapanmasıyla birlikte Bolu Belediyesi ekipleri olay yerine intikal ederek temizlik ve onarım çalışmalarına başladı. Polis ekipleri de ulaşımın ve yaşamın olumsuz etkilenmemesi için gerekli önlemleri almakta.

Sağanak yağışların kent merkezinde aralıklarla devam ettiği belirtilirken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.