Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serinlemek için girdiği baraj mezarı oldu!

Ankara’nın Kurtboğazı Barajı’nda serinlemek için suya giren 31 yaşındaki Özgür Erdoğan, boğularak hayatını kaybetti. Erdoğan’ın ailesinin, kendisinden 5 gündür haber alamadığı ve 31 Temmuz’da kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.

Ankara’nın Kurtboğazı Barajı’nda serinlemek

Olay, öğle saatlerinde Kurtboğazı Barajı’nda meydana geldi. Balık tutmak amacıyla baraja gelen Özgür Erdoğan, barajın güvenlik görevlilerinin “burada balık tutmak ve yüzmek yasaktır” uyarılarına rağmen, sıcak hava nedeniyle serinlemek için suya girdi. Güvenlik görevlileri, Erdoğan’ın uzun süre sudan çıkmadığını fark ederek durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine jandarma, Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi Sualtı Koruma Amirliği (Kurbağa Adamlar) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda Erdoğan’ın cesedine ulaşıldı. Sağlık ekipleri, Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç adamın cesedi, Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Özgür Erdoğan’ın ailesi, 31 Temmuz’da polise kayıp başvurusunda bulunmuştu. Olayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.