Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sorduğu soru hastanelik etti: 15 kişiden dayak yedi

Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, 50 yaşındaki üç çocuk babası Şamil Kasap, yere çöp atan bir müşteriyi uyardıktan sonra ağır şekilde darp edildi.

Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesinde,

Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, 50 yaşındaki üç çocuk babası Şamil Kasap, yere çöp atan bir müşteriyi uyardıktan sonra ağır şekilde darp edildi.

Olay, Esenevler Mahallesi Ankara Yolu Caddesi üzerindeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Yakıt almak üzere gelen bir müşterinin yere çöp attığını gören Kasap, “Yere niye çöp atıyorsun?” şeklinde uyarıda bulundu. Müşterinin bu uyarıya sinirlenmesiyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında müşteri, yakınlarını arayarak yardım çağırdı. İhbar üzerine yaklaşık 15 kişilik bir grup, akaryakıt istasyonuna gelerek Şamil Kasap’a saldırdı. Çalışanlar Kasap’ı korumak için dinlenme odasına götürdü, ancak öfkeli kalabalık odanın camını kırıp içeri girerek Kasap’ı dövdü. Kasap’ın kolu kırıldı ve vücudunda çeşitli darp izleri oluştu.

Yaralı Kasap, olay yerinden gelen ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve yapılan tedavi sonrası 2 ay iş göremez raporu aldı. Kasap, cebindeki 8 bin TL’nin de çalındığını belirtti.

Olayı anlatan Kasap, “Müşterinin yere çöp attığını görünce uyarıda bulundum. Bunun üzerine küfür ederek tartışmaya başladık. Daha sonra bu kişi yakınlarını arayarak istasyona çağırdı ve yaklaşık 15 kişilik bir grup beni dövdü. Para da çaldılar. Ölmediğimize şükrediyoruz. Yetkililerden adalet bekliyoruz, karşı taraftan şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.