Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik çilesi: Kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdular

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, özellikle Ölüdeniz Mahallesi’nde tatil sezonunun etkisiyle büyük bir trafik yoğunluğu yaşandı. Yoğunluk nedeniyle yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, özellikle

Fethiye’ye tatil için gelenlerin oluşturduğu trafik, Ölüdeniz’in popüler plajlarına ulaşımda zorluklara neden oldu. Tatilciler, 35 dereceye varan sıcaklıkta uzun süre araçlarda beklemek zorunda kaldı. Jandarma ekipleri, trafiği düzenlemek için önlemler alsa da, yoğunluk gün boyunca devam etti.

Trafik Yoğunluğu Artıyor

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, turizm sezonunun başlarında trafik yoğunluğunun düşük olduğunu ancak Temmuz ayından itibaren hem trafik hem de müşteri anlamında ciddi bir yoğunluk yaşandığını belirtti. Kökten, geçmişte sadece bayramlarda yaşanan trafik sıkışıklığının artık yüksek sezon boyunca sürekli hale geldiğini ifade etti.

Yeni Alternatif Yol Projesi

Kökten, Ölüdeniz için planlanan alternatif yol projesinin trafiği büyük ölçüde rahatlatacağını ve ulaşımın daha kolay hale geleceğini söyledi. Projenin gerçekleşmesi için umutlu olduklarını belirten Kökten, yeni yolun açılmasıyla trafik sorununu önemli ölçüde çözmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Tatilciler Serinleme Fırsatı Buldu

Ölüdeniz’de plajlara ulaşabilen tatilciler, sıcaktan bunalmış olarak denize girip serinleme fırsatı buldular. Belcekız ve Kumburnu plajları, tatilcilerin serinlemek için tercih ettiği yerler arasında yer aldı.