Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafikte silahlar patladı: 3 yaralı

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, trafikte yaşanan bir yol verme tartışması sonucunda çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, Yeşilkent Mahallesi Balık Yolu Caddesi’nde meydana geldi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, trafikte

Edinilen bilgilere göre, kamyonet ile hafif ticari araç sürücüleri arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, araçlar sokak aralarında kovalamaca yaşadı ve silahlar kullanıldı. Kavgada Y.S. ve S.Y. ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Çevredeki bir markete ve park halindeki minibüse de kurşun isabet etti.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyeti ile ilgili henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Olayın görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler, polis tarafından incelenerek olayın kapsamlı bir şekilde araştırılmasına başlandı. Olayla ilgili olarak polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.