Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Traktör kazası çifti hayattan kopardı: Son yolculuğa uğurlandı

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen traktör kazasında hayatını kaybeden Bülent Ölmez (50) ve eşi Semra Ölmez (49), düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Aydın'ın Köşk ilçesinde meydana

Kazanın sabah saatlerinde Uzundere Mahallesi’ne bağlı Köseler mevkii yakınlarında gerçekleştiği öğrenildi. Bülent Ölmez, eşi Semra Ölmez, çocukları Mustafa Ölmez ve Beyza Ölmez ile birlikte, Başçayır’dan Karatepealtı mevkiindeki incir bahçesine gitmek üzere 09 U 4188 plakalı traktör ile yola çıktılar.

Rampada traktörün geri kaçması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Bülent Ölmez, traktörü devirdi. Traktörün altında kalan Bülent ve Semra Ölmez çifti, olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Çiftin çocukları Mustafa ve Beyza Ölmez ise yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Yaşanan olayın ardından Bülent ve Semra Ölmez çifti için Başçayır Çarşı Camii’nde cenaze namazı kılındı. Törende, aile yakınları, komşular ve köylüler dualarla Ölmez çiftini son yolculuklarına uğurladı. Cenaze namazının ardından Bülent ve Semra Ölmez’in cenazeleri, toprağa verilmek üzere aile mezarlığına defnedildi.

Kazanın ardından polis ve jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Traktör kazasında hayatını kaybeden çift, toprağa verildi