Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turiste fahiş fiyat şoku! İki bardak nar suyunun parası dudak uçuklattı

Antalya’nın Konyaaltı sahilinde, bir turistin iki bardak nar suyu için 1200 TL ödemesi üzerine yaşanan olay, zabıta müdahalesiyle sonuçlandı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Antalya’nın Konyaaltı sahilinde, bir turistin iki bardak nar suyu için 1200 TL ödemesi üzerine yaşanan olay, zabıta müdahalesiyle sonuçlandı. Turist, yüksek fiyat nedeniyle esnafı şikayet etti ve zabıta ekipleri olay yerine geldi.

Zabıta ve polis ekipleri, işletme yetkililerinden paranın iade edilmesini talep etti. İşletme yöneticisi, standdaki görevli personelden aldığı parayı turiste iade etti. Turist, 1200 TL’sini geri alırken, nar suyunun gerçek fiyatı olan 200 TL’yi ödedi. Olayın ardından, zabıta ekipleri işletme hakkında tutanak tutarak, dondurma ve meyve suyu satışı yapılan standı bulunduğu yerden kaldırdı.

İşletme, olayın sosyal medyada yayılmasının ardından yaptığı açıklamada, yeni işe başlayan personelin hatalı satış yaptığını, düzeltmenin yapılıp paranın iade edildiğini ve özür dilendiğini belirtti. Ayrıca, satışı yapan personelin işten çıkarıldığını duyurdu.

DİĞER VİDEOLAR