Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yangın paniği: Balkonda mahsur kalan çocuk..

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, bir apartman dairesinde çıkan yangında balkonda mahsur kalan çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, bir apartman dairesinde çıkan yangında balkonda mahsur kalan çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Reşat Nuri Caddesi’ndeki apartmanın en üst katındaki dairede sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın hızla büyüyünce, evdeki anne H.D. ve oğlu K.Ö.D, komşuların yardımıyla güvenli bir şekilde tahliye edildi. Ancak ailenin 18 yaşından küçük diğer oğlu E.D., balkonda mahsur kaldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, E.D.’yi başarılı bir şekilde kurtardı. Yangın, evde hasara neden oldu.

Mahalle sakinlerinden Ramazan Özkök, yangının başladığı sırada evin camlarının patladığını belirtti. Bir vatandaşın evin çatısına çıkarak E.D.’ye su verdiğini ve çocuğu balkonun önünde tutmaya çalıştığını ifade eden Özkök, “İtfaiye ekipleri geç geldiği için apartman önünde battaniye ve yorgan açtık. Şükürler olsun, çocuk kendini atmadı ve orada bekledi,” dedi. Özkök, dumanın etkisini azaltmak için çocuğu yönlendirdiklerini ve gelen itfaiye ekiplerinin çocuğu kurtardığını ekledi.