Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YKS sınav sonuçları açıklandı mı? 2024 ÖSYM YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 YKS sınavına katılan öğrenciler, hayal ettikleri üniversiteye ulaşmak için 2024 YKS sonuçlarını sabırsızlıkla beklemeye devam ederken ÖSYM, YKS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Peki 2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 YKS sınavıyla ilgili detaylar..

2024 YKS sınavına katılan

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrenciler tarafından en çok merak edilen ‘2024 YKS sınav sonuçları açıklandı mı? YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?’ soruları yanıtını buldu. ÖSYM 2024 YKS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. İşte detaylar..

2024 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları, 2024 yılı için ÖSYM’nin sınav takvimine göre 17 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak.  Sonuçlar, ÖSYM’nin Aday İşlem Sistemi (AİS) üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresiyle erişime açılacak.

YKS Tercihleri Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz yıl YKS tercihleri 27 Temmuz’da alınmaya başlamış ve 8 Ağustos’ta sona ermişti. 2024 YKS tercih kılavuzunun da, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 17 Temmuz’da yayımlanması bekleniyor. Öğrenciler, tercih süreçlerini bu tarihler doğrultusunda planlayabilirler.