Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Yakınlarına Teslim Ediliyor

İzmir’in Torbalı ilçesinde dün meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazeleri, yakınlarına teslim ediliyor. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından, cenazelerin defni için aileleri hazırlıklara başladı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde dün
İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir lokantada dün meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı. İzmir Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlanan 5 kişiden 4’ünün cenazeleri, Torbalı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi.

Olayda yaşamını yitiren Evin Aslan ile Birgül Sarılmaz kardeşlerin cenazeleri, Subaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Dilek Bağ’ın cenazesi ise Ayrancılar Mezarlığı’nda defnedilecek. Ruken Çağur’un cenazesi ise memleketi Mardin’in Derik ilçesine gönderildi.

Menderes ilçesinde yaşamını yitiren Havin Ergin’in cenazesi ise son yolculuğuna uğurlanacak. Olay günü alışveriş için dışarı çıkan ve patlamada hayatını kaybeden Havin Ergin’in kuzeni Salih Ergin, “Seher hastanede yoğun bakımda yatıyor. Kız isteme merasimi için yoldaydık, tesadüfen patlama oldu. Havin’i kaybettik, Seher ise yoğun bakımda” dedi.

Havin Ergin’in, Menderes Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Harita Bölümü öğrencisi olduğu ve kendi işini kurma hayalleri taşıdığı belirtildi. Ergin ailesi, yaşadıkları acının büyük olduğunu ve Havin’in 7 kardeşin en küçüğü olduğunu dile getirdi.

İzmir’deki bu acı olay, şehirde derin üzüntü yaratırken, aileler ve yakın çevreleri cenazelerin defnini organize etmek için bir araya gelmiş durumda. Patlamanın nedeniyle ilgili soruşturma ise devam ediyor.